elineflo - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

nytt designDa har jeg endelig laget et nytt design! Har prøvd å lage et nytt kjempelenge nå, men har aldri blitt skikkelig fornøyd. Er ganske fornøyd nå da! Men har fortsatt noen små ting jeg må fikse. Headeren er bare midlertidig siden jeg ikke har bilder som kan brukest til header akkurat nå. Skal prøve å få tatt noen om ikke så lenge. 

Hva syntest dere om designet? Noe jeg burde forandre på?
noen ønsker til nytt gratisdesign?

Tenkte jeg skulle lage et nytt gratisdesign nå. Så bare lurte jeg på om noen av dere har noen ønsker til hvordan designet kan se ut. Tror jeg skal lage et som er litt sommerlig. Men hvor store vi dere at bildene skal vere (700px eller 800px) , hvilke farger, skrift osv. 
nytt designDa var det nye designet på plass! Ble egentlig ganske fornøyd, så tror det blir sånn en stund. Skal snart få tatt noen nye bilder jeg kan bruke til header, så den jeg har nå er bare midlertidig.

Hva syntest dere om designet?
hvilken header?1, 2 eller 3?
nytt designEr ikke helt ferdig ennå. Trenger noen nye bilder jeg kan bruke til header og bildet i sidemenyen. Skal snart ta noen nye bilder nå. Skulle jo egentlig ta nye i vinterferien. Haha..Jaja

Vet det har vert litt sånn halveis blogging de siste dagene, men har ikke vert helt fornøyd med design og sånnt. Men nå skal jeg virkelig skjerpe meg!

Hva syns dere om designet? Tips til hva jeg kan blogge om?
tilbake med nytt design

Da er jeg tilbake. Har jo laget helt nytt design som dere ser. Er ganske fornøyd selv da! Headeren er selfølgelig bare midlertidig, men har ikke noen bilder som kan brukes til header akkurat nå. Men skal prøve å få tatt noen nye bilder i ferien. (SOM ER I MORGEN!!! gleeeder meg!!)

Hva synest du om designet?
nytt designEndelig ferdig! Begynner forresten å blogge som vanlig igjen fra i morgen! Hva syntest du om designet?
nytt design!

Har som dere sikkert ser laget meg nytt design igjen. Blir så utrolig fort lei av designene jeg har. Men er hvertfall veldig fornøyd nå da!

Headeren og profilbildet i sidemenyen er bare midlertidig. Men har ikke noen bra bilder akkuratt nå, så skal snart få tatt noen nye. 


Men nå må jeg øve til musikk prøve, så vi snakkest♥ Hva synest dere om designet?
nytt designEr ikke hundre prosent fornøyd enda, men gidder ikke å fikse mer idag. Er nesten ferdig da!

Likte dere designet?
nytt design

Har ikke blogget så mye i går og i dag, på grunn av at jeg har endret designet, og da gadd jeg ikke å blogge når bloggen var helt rar. Men nå er jeg hvertfall fornøyd! Er litt usikker på om jeg skal ha litt flere farger i designet, er kanskje litt hvitt? Men det får bare vere sånn en stund, er ganske lei av å lage design nå. Headeren er forresten bare midlertidig til jeg får tatt noen nye bilder.

Hva syntest dere om designet da?

Design laget av Julie Viktoria
hits