elineflo - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

cat
canon eos 550d + 18-55mm
fin dag

Heihei! Har vert utrolig bra vær i dag, nesten som sommer faktisk! Håper bare det holder seg sånn en stund nå. Har jo fri i morgen og på tysdag. Er så deilig å tenke at jeg ikke må stå opp tidlig i morgen! Haha. Har akkurat vert ute og gått tur med mamma, lillesøster og Lotta. Så nå skal jeg bare slappe av med dataen resten av kvelden. 

dagens outfit #290412

skjorte vero moda // bukse only // hals bik bok // sko converse
green
canon eos 550d + 18-55mm Veldig oppfinnsom overskrift i dag ja...
langhelgukens blogg #3
http://ezel.blogg.no

Denne bloggen skrives av to jenter, Helene og Michelle. Jeg liker bloggen deres veldig godt og er ofte innom den! De har et ryddig og fint design, fine bilder med bra kvalitet, de skriver bra og oppdaterer ofte. Så er en veldig bra blogg som jeg anbefaler dere å ta dere en tur innom!
glaaad

JUSTIN BIEBER KOMMER TIL NORGE I MAI!! ♥♥
grillings

Flink blogger ja?? hehe.. Skal prøve å skjerpe meg nå altså. Men har ikke gjort så mye siden sist jeg blogget, så dere har egentlig ikke gått glipp av noe. I dag har jeg vert på sageflåten og grillet med noen venner. Været var ikke helt perfekt akkurat, men veldig gøy uansett! Men nå må jeg øve til rle prøven vi skal ha i morgen. Klarte selfølgelig å glemme boka mi på skolen, så jeg måtte ta bilder av sidene i boka til Anne... Flinke meg
sunday

canon eos 550d + 18-55mm / day 4

Begynte jo med 365 days prosjektet for en stund siden, men ga litt opp etter jeg hadde postet 3 bilder.. Haha. Men tenkte hvertfall at jeg skal prøve å fortsette nå. Begynner jo å bli sommer ute nå og da er det mye mer å ta bilde av. Kommer nok ikke til å poste et bilde for hver dag, men skal prøve så ofte som mulig!
videoblogg: april 2011Fint startbilde da.....
I love

vil du bli ukens blogg?Skriv om du er med i kommentarfeltet. Vinneren får som vanlig et eget innlegg med en slags anbefaling!
19.04.2012Skal på håndball avslutning om ikke så lenge, så blir nok ikke mye blogging i dag. Men har fri fra skolen i morgen så skal prøve å blogge litt da! 
wants


sooolFunket visst ikke å laste opp bilder på bloggen akkurat nå, så da tok jeg bare noen fra instagram. Men uansett- I dag har det vert utroolig fint vær, masse sol og over 20 grader faktisk! Åh, blir så glad av fint vær♥ Har ikke gjort så mye spennende i dag, har ryddet rom, vert ute i sola selfølgelig og øvd litt til matteprøve. Burde vel øve litt til, men først blir det kvelds og frustrerte fruer♥ 

Flere som har fint vær?
for et år siden

Så gjennom den gamle bloggen min nå og der fant jeg endel gamle og veeldig stygge bilder... Alle bildene over her ble tatt i april i fjor, for akkurat et år siden. Er veldig glad for at jeg har forandret meg endel siden da! hehee

Har du forandret deg mye på et år?
bokeh

Canon eos 550d + 18-55mm
videoklipp

Hahah, bare litt forskjellige videoklipp vi har filmet i bussen på vei hjem fra skolen, på idrettsklubben osv. Veeldig useriøst.
dagens outfit #140412

bukse bikbok // topp h&m // sko roots
photoshoot i skogen

09.04.2012Har vert utroolig fint vær i dag! Kunne faktisk gå ute uten jakke, uten å fryse ihjel. Utrolig deilig! Har vert ute nesten siden jeg sto opp, har satt opp trampolina også. Begynte desverre å blåse nå, så ble litt kaldt... Er jo siste dagen i ferien i dag. Synes ferien har gått altfor fort, men det gjør vel alle ferier så. Gleder meg hvertfall til sommerferien♥

Hvordan er været der du bor nå? oppfinnsomt, jeg vet
ukens spørsmål #3

Hva danser du? Jazzballett :-)

Lager du headere selv? Hvis ja, gratis eller ikke gratis, kan du lage en til meg hvis det er gratis? Har laget noen gratis headere til andre bloggere før. Så ja, jeg kan lage til deg. Bare si ifra hvis det er flere som vil ha!

 Hva syns du er best ved blogging? Å ha masse minner å se tilbake på. Men det er jo også gøy å få fine kommentarer på bilder jeg tar, det jeg skriver osv.

Veldig lite spørsmål denne gangen, men tenkte jeg bare måtte svare nå siden det er en liten stund siden jeg fikk noen av spørsmålene.Noe dere lurer på til neste gang?
videoblogg: detaljer fra rommet mitt
when I look at you
minner om ukens spørsmål

Har fått inn noen spørsmål, men det er jo en stund siden sist jeg svarte på ukens spørsmål, så tenkte bare å minne dere på det egentlig. Så spør nå visst det er noe dere lurer på! Svarer om ikke så lenge.
today
kjoler fra nelly.com
03.apr.2012

Hallo! Veldig dårlig blogging i dag, ja. Har bare ikke hatt noe å blogge om. Tenkte jeg skulle ta outfit bilder, helt til jeg så ut glaset og kom på at det er snø ute. Og jeg gidder virkelig ikke å ta bilder i snøen. Haha. Er bare sååååå lei av snø og vinter nå! Vil ha sommer!!

Men tenkte jeg kunne lage en hårvideo der jeg viser en frisyre jeg akkurat har testet ut. Visst dere vil det? Nå skal jeg rydde litt på rommet, så se frustrete fruer senere♥

Skal jeg lage hårvideo?
nytt designDa var det nye designet på plass! Ble egentlig ganske fornøyd, så tror det blir sånn en stund. Skal snart få tatt noen nye bilder jeg kan bruke til header, så den jeg har nå er bare midlertidig.

Hva syntest dere om designet?
mars 2012

1.april

Som sikkert de fleste har fått med seg så har det jo vert noe feil med blogg.no i dag. Typisk at det skjer akkurat den dagen jeg faktisk hadde tenkt å blogge bra.. Haha

I dag er det jo 1.april, som sikkert de fleste også har fått med seg. Det betyr at det begynner å bli vår og snart SOMMER! Gleder meg sånn til sol, ferie, bading, grilling++ Våknet desverre opp til flere centimeter med snø i dag da.. Men den forsvinner vel snart.

Design laget av Julie Viktoria
hits