elineflo - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

pictures

canon eos 550d + 18-55mm
dagens outfit #290512

// genser bikbok // bukse only // sko converse //
endrer på designet

Er begynt å bli ganske lei av designet mitt nå, så jeg kommer til å endre en del på det. Ville bare si i fra slik at dere vet hvorfor bloggen blir rotete en stund. Sier i fra når designet er helt ferdig.
instagram bilder #3

spilleliste


Swag it out- Zendaya


Turn to you- Justin Bieber


Boyfriend- Justin Bieber


One thing- One Direction


Sunrise- Alexandra Joner ft. Madcon


Pull of the eye- Donkeyboy


Middle of nowhere- Selena Gomez & the scene


Outlaw- Selena Gomez & the scene
summer timecanon eos 550d + 18-55mm
dagens outfit #250512


gratisdesign 5: sommer

Dere kan se hele designet og finne kodene HER. Gjerne si i fra om dere bruker det!
sommartider, hey hey

Hallo! Beklager for veldig lite blogging de siste dagene, har ikke hatt så mye å blogge om. Men nå er det helt fantastisk vær ute og da får jeg alltid mer blogglyst! Har lugget ute og solt meg en stund nå, er bare såå deilig når det er sol og varmt, elsker det♥ I dag er det jo også de to siste episodene av frustrerte fruer, noensinne. Kommer til å bli så trist. 
Er forresten snart ferdig med det gratisdesignet jeg driver å lager. Blir sikkert ferdig enten i morgen eller dagen etter.

Flere som har fint vær?
noen ønsker til nytt gratisdesign?

Tenkte jeg skulle lage et nytt gratisdesign nå. Så bare lurte jeg på om noen av dere har noen ønsker til hvordan designet kan se ut. Tror jeg skal lage et som er litt sommerlig. Men hvor store vi dere at bildene skal vere (700px eller 800px) , hvilke farger, skrift osv. 
happiness
Canon eos 550d + 18-55mm
de siste dagene

På onsdag var jeg på en hytte og grillet med Anne, Ragnhild, Nikisha og Malin.


I går feiret jeg bursdagen min med noen venner. Veldig gøy!

Og i natt overnattet Anne hos meg. Vi var våkne til 5! Så fannt vi ut at vi sikkert har blitt hacket av noen spanske på den mailen vi har sammen. Så da vi skulle svare på det sikkerhetspørsmålet bare: "lugar de nacimiento de la madre?" Hahahaha

Men nå er det fint vær ute så hadee!
17.maiGratulerer med dagen alle sammen♥♥
girly things #1


turn to you

Nydelig♥

Hva synest dere om den nye sangen til Justin Bieber?
endrer designet

....Derfor bloggen sikkert blir rotete en stund
before I die


update

Ok, nå er jeg tilbake med skikkelig blogging altså! Bloggingen min har jo gått litt sånn opp og ned i det siste, men skal skjerpe meg nå. Tenkte jeg skulle endre litt på designet også, men er litt usikker siden jeg ikke har hatt dette designet sånn veldig lenge. Men er litt lei av det, så tror det blir litt endringer hvertfall. Må snart få tatt noen nye bilder som jeg kan bruke til header. Er jo år og dager siden sist jeg hadde en skikkelig header. hehe. Men nå må jeg fortsette med en sommerfugl-tegning som skal vere ferdig til kunst & håndverk timene i morgen. Snakkest♥

Noe spesielt dere vil lese om her på bloggen?
hvilket antrekk?


1, 2 eller 3?
ohoi

Heihåååo! Nå er Anne her. Hun sitter å ser på videoer av meg..som synger...som anne har filmet...uten min tillatelse......ikkje lov.... Men nå må jeg gå, anne maser på meg om at jeg må danse (hun tror hun kan lure meg med å filme denne gangen også) ONDE JÆVEL!!!!!!!!!!!!!

 
april 2012

Design laget av Julie Viktoria
hits