elineflo - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

ny blogg

Da har jeg laget den nye bloggen. http://elf.blogg.no/ (link). Snakkest der!
bytte blogg?

Har lenge tenkt på å lage en ny blogg. Vil starte helt på nytt med bloggingen også føler jeg at denne bloggen ikke er noe bra lenger. Men den største grunnen til at jeg vil bytte blogg er navnet på denne bloggen. Haaater det. Altså jeg heter jo egentlig ikke elineFLO. Så har jeg lyst på et litt enklere navn. Har sånn nesten bestemt meg for å lage en ny blogg, men er ikke helt sikker, så vi får se hva jeg gjør. Sier selfølgelig i fra her om jeg lager ny blogg. 

Hva synest dere jeg burde gjøre?

anbefaling av redigeringsprogram

Nå tenkte jeg å anbefale det redigeringsprogrammet jeg bruker. Altså Pixlr (link). Det er en gratis nettside der man kan redigere veldig fine bilder. Du kan legge til effekter, lage bokeh bilder, endre kontraster og mye mer. Det er veldig raskt og enkelt å bruke programmet, anbefales!

Her er noen før og etter bilder som jeg redigerte nå nettopp.

FØR:ETTER:Har du prøvd dette redigeringsprogrammet?
ukens blogg #4http://mariasanni.blogg.no/ 

Dette er bloggen til Maria Sanni, hun er fjorten år og blogger om hverdag, mote, sminke og foto. Jeg likte bloggen hennes utrolig godt. Designet er ryddig og fint, hun skriver bra og blogger ofte. Det jeg likte aller best med bloggen hennes er bildene. De er sååå fine og inspirerende! Denne bloggen kommer jeg hvertfall til å bli fast leser av og jeg anbefaler alle til å besøke den! 
update

Hallo! NÅ er det slutt på den dårlige bloggingen min altså! Har fått litt mer blogglyst så det skal nok gå bra. Akkurat nå sitter jeg og hører på Justin Bieber og prøver å finne ut noe jeg kan finne på. Burde egentlig rydde rommet siden det ser ganske fælt ut nå. Tror forresten jeg trekker vinneren av ukens blogg i kveld eller i morgen, så visst du vil vere med må du melde deg på nå HEER


Sååå mye fint i den nye h&m katalogen!
colorful outfit
// genser bikbok // bukse cubus // sko converse // solbriller og lommebok ? //
vil du bli ukens blogg?Legg igjen en kommentar å si om du er med, så velger jeg ut den bloggen jeg liker best om noen dager♥
photoshoot

Hva synest dere?
12.07.2012

Hallo! Vet jeg har blogget dårlig i det siste med bare foto-innlegg av og til. Men har ikke hatt så mye blogglysst pluss at jeg ikke har gjort noe de siste dagene. Men skal prøve å blogge litt bedre nå og ikke bare foto-innlegg. Hehe. På mandag fikk jeg forresten billetter til Justin Bieber konserten han skal ha i Oslo til neste år!!! LYKEEEE♥ Gleder meg så utrolig mye! 

Flere som skal på Justin sin konsert?
rainy day


canon eos 550d + 50mm / bilder fra i går
before I die #2

pictures
canon eos 550d + 50mm
smile

canon eos 550d + 50mm / day 12
white flowers


canon eos 550d + 50mm
bird


canon eos 550d + 50mm / day 11
ny twitterEr ganske sikker på at jeg hadde blitt hacket på den gamle twitteren min, så jeg bare slettet den og lagde en ny. Visst du har twitter kan du gjerne følge meg. Jeg følger tilbake! Heter elineef (link) 
starscanon eos 550d + 50mm / day 10
juni 2012ukens spørsmål #5

Når pleier du å legge deg? Prøver å legge meg ca halv 11 hver kveld (når det er skole), men gjør det nesten aldri...

Kan du lage sminkevideo der du snakker? Nå når det er sommer bruker jeg nesten ikke noe sminke, så da blir det ikke så veldig spennende akkurat. Men kan sikkert lage en video der jeg bruker litt ekstra. Og ja, da kan jeg sikkert snakke :-)

Hva liker du best med deg selv? Vanskelig... Men tror det må bli håret mitt, hvis du mener utseende? 

Er du fornøyd med klassen du går i? Ja :-) 

Liker du klassen din? Jepp

Er du fornøyd med kroppen din? Ja, sånn passe 

Hvem stoler du 100% på? Foreldrene mine og bestevennina mi :-)

3 ting du liker og 3 ting du ikke liker med deg selv? Det jeg ikke liker: Øyenbryna mine, tennene mine og så kunne jeg godt vert litt høyere. Det jeg liker: Håret mitt, armene mine, kommer ikke på en siste ting...

Hva skal du i sommer? Skal til Bulgaria 28.juli. Har ikke planlagt noe mer :-)

Noe mer dere lurer på?
nytt designDa har jeg endelig laget et nytt design! Har prøvd å lage et nytt kjempelenge nå, men har aldri blitt skikkelig fornøyd. Er ganske fornøyd nå da! Men har fortsatt noen små ting jeg må fikse. Headeren er bare midlertidig siden jeg ikke har bilder som kan brukest til header akkurat nå. Skal prøve å få tatt noen om ikke så lenge. 

Hva syntest dere om designet? Noe jeg burde forandre på?

Design laget av Julie Viktoria
hits